ETG-Kontakten, ett nytt digitalt forum

ETG-Kontakten

ETG-Kontakten är ett nytt digitalt forum för lärare och rektorer inom ETG College för att ställa frågor, diskutera och berätta om sitt arbete. 

ETG-Kontakten skapar mervärde

Skolor anslutna till ETG College ingår i ett nätverk. För att skapa fler möjligheter att enkelt möta varandra och prata om aktuella frågor introducerar vi ETG-Kontakten. 

ETG-Kontakten ökar mervärdet för lärare och rektorer som kan ställa frågor och diskutera aktuella ämnen med oss som jobbar på ETG Colleges kontor och andra anslutna skolor, berättar Jonas Andersson VD för ETG College

Forum varje vecka

Det nya forumet ETG-Kontakten kommer vara tillgängligt via det digitala verktyget Zoom. Ingen föranmälan och man kan komma och gå som man vill under mötet.

Vårt mål med ETG-Kontakten är att det ska bli ett forum som känns lättillgängligt och enkelt som ger ett mervärde för lärare och rektorer, fortsätter Jonas Andersson.

Jobbar du på ETG College?

Mer information om ETG-Kontakten och tider för forumet finns i vår portal för anslutna skolor. Där hittar du även länken för att koppla upp dig via Zoom.

Senaste inläggen
Inspirerande dagar för yrkeslärare

Lärare och skolledare träffades för att utveckla sig inom bland annat pedagogik, ledarskap och neurovetenskap. Dagarna blev en succé, fylld med kompetensutveckling och intressanta möten.

Bildbomb från Yrkeslärarkonferensen
Bildbomb från Yrkeslärar­konferensen

Bildbomb från den 1-2 november när lärare och rektorer träffades på Yrkeslärarkonferensen. Dagarna blev en succé med mängder av möten, kunskapsinhämtning och diskussioner. Kolla in bilderna – är du med på någon?

Lars Brandin
Utvecklingsledare Lars Brandin

Lars Brandin är det senaste tillskottet till ETG College. Med mer än tjugo års erfarenhet av utbildningsfrågor, och då närmast från yrkeshögskolans värld, är han ett bra tillskott till ETG-gänget. De som mest kommer märka att Lars börjat hos oss är automationsgänget.

yrkeslärarkonferensen
Yrkeslärar­konferensen – du kommer väl!

Äntligen är det dags att vi ska få ses! Ämnen på årets konferens är elsäkerhet, attraktivitet, ledarskap och modernt lärande. Bland annat får du möta elsäkerhetsexperten Cecilia Axelsson och prisbelönte föreläsaren Erik Fernholm.