Yrkeslärar­konferens 2020

Yrkeslararkonferens 2020

Årets yrkeslärarkonferens är enbart för lärare, skolledare och SYVar inom El- och energiprogrammet. Innehållet kommer spela den moderna skolan och det vi alla behöver förbereda oss på nämligen digitalisering.

Yrkeslärar­konferens 2020

Yrkeslärarkonferens på distans 26-27 oktober 2020 I år träffas vi digitalt via Zoom. Det blir två halvdagskonferenser med seminarier som vi livestreamar till er från vår studio på Ringvägen. Några av programpunkterna är:
  • Digtalisering i yrkesutbildning – där vi bland annat får en förevisning av Johan Stribeck som projekterade Slussenprojektet.
  • Betygsutredningen – Regeringes utredare Jögren Tholin berättar om utredningen och hur den kan komma att påverka våra utbildningar.
Ta gärna del av utredningen som lades ut i ett tidigare nyhetsbrev. Anmälan och ett detaljerat program kommer inom kort.
Senaste inläggen
Inspirerande dagar för yrkeslärare

Lärare och skolledare träffades för att utveckla sig inom bland annat pedagogik, ledarskap och neurovetenskap. Dagarna blev en succé, fylld med kompetensutveckling och intressanta möten.

Bildbomb från Yrkeslärarkonferensen
Bildbomb från Yrkeslärar­konferensen

Bildbomb från den 1-2 november när lärare och rektorer träffades på Yrkeslärarkonferensen. Dagarna blev en succé med mängder av möten, kunskapsinhämtning och diskussioner. Kolla in bilderna – är du med på någon?

Lars Brandin
Utvecklingsledare Lars Brandin

Lars Brandin är det senaste tillskottet till ETG College. Med mer än tjugo års erfarenhet av utbildningsfrågor, och då närmast från yrkeshögskolans värld, är han ett bra tillskott till ETG-gänget. De som mest kommer märka att Lars börjat hos oss är automationsgänget.

yrkeslärarkonferensen
Yrkeslärar­konferensen – du kommer väl!

Äntligen är det dags att vi ska få ses! Ämnen på årets konferens är elsäkerhet, attraktivitet, ledarskap och modernt lärande. Bland annat får du möta elsäkerhetsexperten Cecilia Axelsson och prisbelönte föreläsaren Erik Fernholm.