Yrkeslärar­konferens 2020

Yrkeslararkonferens 2020

Årets yrkeslärarkonferens är enbart för lärare, skolledare och SYVar inom El- och energiprogrammet. Innehållet kommer spela den moderna skolan och det vi alla behöver förbereda oss på nämligen digitalisering.

Yrkeslärar­konferens 2020

Yrkeslärarkonferens på distans 26-27 oktober 2020 I år träffas vi digitalt via Zoom. Det blir två halvdagskonferenser med seminarier som vi livestreamar till er från vår studio på Ringvägen. Några av programpunkterna är:
  • Digtalisering i yrkesutbildning – där vi bland annat får en förevisning av Johan Stribeck som projekterade Slussenprojektet.
  • Betygsutredningen – Regeringes utredare Jögren Tholin berättar om utredningen och hur den kan komma att påverka våra utbildningar.
Ta gärna del av utredningen som lades ut i ett tidigare nyhetsbrev. Anmälan och ett detaljerat program kommer inom kort.
Senaste inläggen
Vi söker nya kollegor!

Vill du arbeta med utbildnings­frågor utifrån ett bransch­perspektiv? Vi söker nya kollegor som har adekvat yrkes­erfarenhet från elteknik­branschen med erfarenhet från utbildning och undervisning.

ETG College Handbok
Kvalitetssäkring och förtydligande av utbildnings­konceptet

Genom kvalitetsenkäter och noggrann analys har ETG College identifierat behovet av att förtydliga och förbättra sitt utbildningskoncept. Läs vidare för att upptäcka hur vår nya handbok, fokus på kompetensområden och anpassade övningar kan revolutionera undervisningen och göra livet enklare för lärare på våra anslutna skolor.

Skolporträtt Tullängsgymnasiet

Tullängsgymnasiet i Örebro har varit ett ETG College sedan starten 2011. Vilka lärdomar och erfarenheter har de tagit med sig genom åren?

Inspirerande dagar för yrkeslärare

Lärare och skolledare träffades för att utveckla sig inom bland annat pedagogik, ledarskap och neurovetenskap. Dagarna blev en succé, fylld med kompetensutveckling och intressanta möten.

Bildbomb från Yrkeslärarkonferensen
Bildbomb från Yrkeslärar­konferensen

Bildbomb från den 1-2 november när lärare och rektorer träffades på Yrkeslärarkonferensen. Dagarna blev en succé med mängder av möten, kunskapsinhämtning och diskussioner. Kolla in bilderna – är du med på någon?