Regionmöte höstterminen 2020

Höstterminen har börjat och med det också planeringen för höstens aktiviteter. En uppskattad aktivitet är ETG:s regionmöten för partnerskolor. 

Utifrån rådande pandemi kommer vi genomföra höstens regionmöten via videokonferens. Efter önskemål har vi också flyttat mötena till vecka 37. Regionmötet kommer pågå mellan klockan 10 och 16.

Följande datum är planerade:

 • Region Väst
  måndag den 7 september
 • Region Öst
  tisdag den 8 september
 • Region Mitt
  onsdag den 9 september
 • Region Syd
  torsdag den 10 september
Senaste inläggen
Vi söker nya kollegor!

Vill du arbeta med utbildnings­frågor utifrån ett bransch­perspektiv? Vi söker nya kollegor som har adekvat yrkes­erfarenhet från elteknik­branschen med erfarenhet från utbildning och undervisning.

ETG College Handbok
Kvalitetssäkring och förtydligande av utbildnings­konceptet

Genom kvalitetsenkäter och noggrann analys har ETG College identifierat behovet av att förtydliga och förbättra sitt utbildningskoncept. Läs vidare för att upptäcka hur vår nya handbok, fokus på kompetensområden och anpassade övningar kan revolutionera undervisningen och göra livet enklare för lärare på våra anslutna skolor.

Skolporträtt Tullängsgymnasiet

Tullängsgymnasiet i Örebro har varit ett ETG College sedan starten 2011. Vilka lärdomar och erfarenheter har de tagit med sig genom åren?

Inspirerande dagar för yrkeslärare

Lärare och skolledare träffades för att utveckla sig inom bland annat pedagogik, ledarskap och neurovetenskap. Dagarna blev en succé, fylld med kompetensutveckling och intressanta möten.

Bildbomb från Yrkeslärarkonferensen
Bildbomb från Yrkeslärar­konferensen

Bildbomb från den 1-2 november när lärare och rektorer träffades på Yrkeslärarkonferensen. Dagarna blev en succé med mängder av möten, kunskapsinhämtning och diskussioner. Kolla in bilderna – är du med på någon?