Regionmöte höstterminen 2020

Höstterminen har börjat och med det också planeringen för höstens aktiviteter. En uppskattad aktivitet är ETG:s regionmöten för partnerskolor. 

Utifrån rådande pandemi kommer vi genomföra höstens regionmöten via videokonferens. Efter önskemål har vi också flyttat mötena till vecka 37. Regionmötet kommer pågå mellan klockan 10 och 16.

Följande datum är planerade:

 • Region Väst
  måndag den 7 september
 • Region Öst
  tisdag den 8 september
 • Region Mitt
  onsdag den 9 september
 • Region Syd
  torsdag den 10 september
Senaste inläggen
Tegelbruksskolans Arbetslag
Årets arbetslag 2023

Tegelbruksskolan målmedvetna arbete har gett resultat. 2021 examinerades den första kullen elever från skolan och under efterföljande år har arbetslaget visat ett imponerande engagemang för att utveckla både sin egen verksamhet och ETG-konceptet.

Accelererat Lärande Framtidens yrkesutbildning
ETG College leder utvecklingen av framtidens yrkesutbildning

ETG College lanserar Sveriges första gymnasiala yrkesutbildning med accelererat lärande. Detta görs i samarbete med Helsingborg och Landskrona samt med delfinansierat av ETU. Pilotutbildning kommer erbjudas för Installationselektriker vid Landskrona Vuxenutbildning, start 15 maj 2024.

Yrkeslärarkonferensen 2023
Yrkeslärarkonferensen 2023 – en succé!

Yrkeslärarkonferensen 2023 blev en milstolpe inom elutbildning, samlande över hundra engagerade deltagare för djupgående diskussioner kring AI, BIM och framtidens teknologier. Med framstående talare från olika sektorer, betonade konferensen vikten av nya kompetenser för elektriker i en alltmer teknikorienterad värld – en verkligt framgångsrik och upplysande händelse.

Vi söker nya kollegor!

Vill du arbeta med utbildnings­frågor utifrån ett bransch­perspektiv? Vi söker nya kollegor som har adekvat yrkes­erfarenhet från elteknik­branschen med erfarenhet från utbildning och undervisning.