Webb­utbildning på INSU för ellärare

webbutbildning

Webbutbildning till reducerat pris för dig som är yrkeslärare i el. Passa på att vässa dina kunskaper i elsäkerhet eller laddning av elbil. 

INSU Webb­utbildning för ellärare

ECY (Elbranschens centrala yrkesnämnd) har abonnerat ett antal kursplatser på två webbutbildningar för ellärare. Platserna ges till kraftigt reducerat pris.

INSU håller webbutbildning för en mindre grupp, live via webben vilket möjliggör att du kan interagera och ställa frågor. Det finns flertalet tillfällen att välja mellan men antalet platser som ECY har abonnerat till förmånligt pris är begränsade.

De två webbutbildningarna som nu erbjuds till yrkeslärare är:

Kompetens­utveckling är viktigt

INSU:s utbildningar är högt skattade av elteknikbranschen. Eftersom vi på ETG College jobbar nära elteknikbranschen för att kvalitetssäkra våra utbildningar ser vi det som ett gott betyg och kan därför rekommendera INSU:s utbildningar. Så om du är ellärare passa på att vässa dina kunskaper!

Antalet platser till det förmånliga priset 500 kronor per person och tillfälle är begränsade. Vänta därför inte med din anmälan om du är intresserad att kompetensutveckla dig.

Nyhetsarkiv

Bildbomb från Yrkeslärarkonferensen

Bildbomb från Yrkeslärar­konferensen

Bildbomb från den 1-2 november när lärare och rektorer träffades på Yrkeslärarkonferensen. Dagarna blev en succé med mängder av möten, kunskapsinhämtning och diskussioner. Kolla in bilderna – är du med på någon?

Läs mer »