YouTube + ETG = Sant!

Youtube + ETG

Vi har lanserat en YouTubekanal! Tanken med kanalen är dels att publicera material för våra ETG-skolor, dels för att synliggöra ETG och vårt utbildningskoncept.

YouTube, en ny ETG-kanal

YouTube var 2020 den mesta använda sociala mediekanalen i Sverige. Så klart ska även ETG College finnas där för att synliggöra kvalitetssäkrad yrkesutbildning. Vår tanke med YouTube är att lyfta fram ETG College och publicera filmer som på olika sätt både tydliggör och synliggör hur vårt koncept kvalitetssäkrar utbildningen för framtidens elektriker.

Vi smyglanserade kanalen i samband med Yrkes­lärar­konferensen hösten 2020 och idag kan vi stolt lansera den med två rykande färska filmer.

Företag och skolor

Våra två första publika filmer som vi publicerat på kanalen riktar sig primärt till företag eller lärare och rektorer på ännu inte anslutna skolor. Filmerna har vi tagit fram med hjälp av Hybris Entertainment.

I filmerna får du möta företagare, lärare, rektorer och elever som beskriver hur de utifrån sina respektive perspektiv upplever ETG College. De tar upp frågor som vad är skillnaden mellan ETG College och andra skolor och hur man som företagare kan känna sig trygg att den nyutbildade har rätt kompetens.

För lärare och skolledning

För företagare

Tanken är att filmerna ska användas för att attrahera fler skolor att ansluta sig till ETG College samt att få fler företag som engagerar sig i skolorna.

Jonas Andersson, VD ETG College

Hjälp oss få spridning på filmerna genom att titta, gilla och kommentera. Sprid dem också gärna till personer som du tror har nytta av budskapet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nyhetsarkiv

Bildbomb från Yrkeslärarkonferensen

Bildbomb från Yrkeslärar­konferensen

Bildbomb från den 1-2 november när lärare och rektorer träffades på Yrkeslärarkonferensen. Dagarna blev en succé med mängder av möten, kunskapsinhämtning och diskussioner. Kolla in bilderna – är du med på någon?

Läs mer »